Monday, 26 September 2011

Fota oh fota!!!!!! =)

weekend ni g Fota ngn Ohana msg2, total ade dlm 44 owg termasuk kakak seniors yg comel2 bwk g jln2 ronda fota kt cork ni! walaupun terpakse meredah hujan lebat pg tu utk amek bas ke kent train station, tp memang berbaloi sgt sebab Fota girls day out sgt bez!!!!!!!!!


dpt tgk keindahan flora dan fauna yg comel2 belaka..ade yg tak penah tgk kt msia mcm penguins, (Mara-sejenis rodent yg bila terasa diancam, dowg tbe2 statik even tga jln tertenggek ke ape..mcm patung btol!)..pastu swan sume, n binatang lain yg pelik2 nama dia..pas2, ade satu haiwan ni comel je uuukk uuukkkk ukkk..pas2, try r imitate bunyi dia, dia bls uukk ukkk ukkk even mse nk blk pon dia mcm tau je nk ckp bye.. hehe...itik pn jwb quak ak!!!! comel..
penat2 jln, dpt plak mkn nasi lemak n sambal udang senior msk!!!! woot2..memang sedap!!!!!!! pas2 solat zuhur sume, ade pengisian from seniors psl fiqh travellers basically about solat jama', khuf, samak etc..very the informative. and the drum session pon sgt exciting!!! tbe2 terase nk blaja main drum btol2..n guitar jgk..ecece..dan2 je...=)
mse nk blk tu, singgah beli ole2 utk diri sendiri sebagai kenangan..ecece..comel kn2?? ok tu je..jom study! haha..=)

P/S: mimpi..

5 comments:

  1. wow..bestnya! nk g cork >.< btw, kim slm kt ain :)

    ReplyDelete
  2. akak will be ur follower jugak la lepas ni... ehehheh... :-)

    ReplyDelete
  3. mari2!! da sampaikan salam husna..hehe..=)
    kak ain: sila2! hehehe..=)

    ReplyDelete